INTERIORISME i DISSENY 25è Aniversari
INTERIORISME i DISSENY                                     25è Aniversari                

FENG SHUI

Què és el Feng Shui?
 
El Feng Shui és l'art d'harmonitzar els espais.
Inclou moltes escoles, d’entre elles la  Xuan Kong Fei  Xing.
És la més complexa i alhora més efectiva, ja que  amb un anàlisis matemàtic ens dóna una lectura de les energies que hi ha en un determinat espai.
Ens parla del que  està passant, ha passat o pot arribar a passar,  podent  així  prendre mesures per a crear una llar pròspera, segura i el més important, saludable.
 
Per què serveix el Feng Shui?
 
Tenir el nostre lloc de treball o la nostra casa amb un bon Feng Shui farà que tant nosaltres com la gent que ens envolta s'hi trobin a gust, donant el millor d'elles mateixes ja que les energies estaran harmonitzades i això ens beneficiarà. 
 
Com puc saber si necessito Feng Shui a casa meva o a la meva empresa?
 
Tan sols observant el teu entorn pots saber si necessites Feng Shui. Si a casa teva hi ha un clima de nervis, els estudiants no es concentres, nens que no mengen, estats generals d'angoixa, crispacions, esdeveniments fortuïts  etc... 
Amb aquesta tècnica juntament amb la prospecció de geopaties i l’anàlisi de contaminació electromagnètica, podem trencar totes aquestes pautes negatives i transformar una llar tòxica en  una llar saludable i pròspera.
Sempre sense imposicions ni obligacions. Cada persona necessitarà el seu temps per a reflexionar, i en conseqüència, poder fer un canvi que repercutirà positivament en la seva vida.
 
Que és una geopatia? 
 
És una zona per on circulen venes d’aigua subterrànies o falles terrestres, creant una alteració en el camp electromagnètic, aquesta alteració puja des de el magma de la terra,  travessant  tot allò  que es troba, incloent-hi  les nostres cèl•lules.
 
Això ens afecta a nosaltres? 
 
És clar,  doncs la substància que fa la funció de regular el son “la melatonina” no pot fer bé  la seva feina ja que detecta que el cos no està en repòs, sinó alterat, aquesta exposició a molt llarg termini  fa que el nostre sistema immunològic es vagi  debilitant,  fent que siguem més vulnerables a qualsevol patologia.
 
És per això que per a mí un estudi de Feng Shui és complert, quan es miren tots els components per a viure en una llar saludable;
 
La prospecció de geopaties per  evitar-les.
L’anàlisi de contaminació electromagnètica per inhibir-les.
I el propi estudi de les energies que ens envolten per  harmonitzar-les, de res serveix dormí amb el cap en la direcció apropiada, si des de sota ens arriben friccions que ens perjudiquen.
 
Em suposarà un trasbals a nivell de  reformes etc..?
 
Depèn  de cada espai, de vegades només  amb una bona elecció de  colors, amb la disposició del mobiliari, podrem obtenir canvis molt notables, però si estem disposats a fer una petita reforma perquè ja  teníem pensat fer canvis a casa, val la pena fer-ho seguint els criteris del Feng Shui.
 
En quin temps es veuen els resultats?
 
Molt ràpidament. Si es duen a terme els consells del estudi,  en qüestió d’una setmana es podem apreciar els canvis.
 
En què ens beneficiarà el Feng Shui?
 
Quan les cures s'han donat per finalitzades els canvis son espectaculars, de comportament humà, de la nena que ja menja, del  nen que es  concentra per estudiar, de la sensació que a casa si està molt bé, no hi ha crispacions i sobretot ja descanso per la nit etc..
En definitiva estarem en harmonia amb nosaltres i amb el nostre entorn i això ens beneficiarà en tots els aspectes de la nostra vida.
 
Es notarà de cara a la gent que he fet Feng Shui a casa?
 
Si no dius res,  ningú no notarà res en absolut, només notaràs que es sentiran bé.
 
Si vull Feng Shui a casa meva que he de fer?
 
Aconseguir:
 
• Un planell de la teva casa, pis o parcel.la en cas de nova construcció.
• L'any de construcció de la llar o última reforma important.
• Els graus de la façana que prenc personalment el dia de la visita. 
• Prospecció de geopaties més medició de contaminació   electromagnètica que realitzaré el dia de la visita.
 
Amb tot això podem realitzar l'estudi per a crear espais saludables per viure.

Seguint aquesta tècnica mil·lenària, aconseguim espais nets, on podem sentir-nos bé per viure, per treballar i oferir millor els nostres productes. En una paraula, oferim prosperitat en tots els aspectes.

 

 

Estudiem els espais i tots els racons, els donem un nou aire eliminant els aspectes que produeixen negativitat i falta de flux.

Els colors, les olors, els punts cardinals... Tots ells són elements que influeixen a l'hora d'aconseguir les fites que ens marquem abans de començar un projecte.

Quan entrem a una estança, una casa o un local comercial, tenim unes sensacions que inviten a quedar-s'hi, o bé a sortir-ne corrents.

 

No calen productes molt costosos, nomes aprofitar el que tenim i desfer-nos dels elements distorsionant, apostar per materials més naturals com són els elements que la natura ens proporciona: Fusta, Foc, Terra, Metall i Aigua.

 

CONTACTE

Décoris Interiorisme

Avda. Rei en Jaume, 3

08440 Cardedeu (Barcelona) 

 

Telèfon/Fax 93 846 98 47

mòbil 610 77 18 47

e-mail: ddecoris@gmail.com

 

 

HORARI

Hores convingudes

 

També podeu enviar-nos un correu electrònic i ens posarem en contacte amb vosaltres.